Spreekuren

Wilt u een afspraak maken, bel dan tussen 8.00 en 14.30 uur met telefoonnummer 088 0081200. De assistente helpt u met een passende afspraak. 


Spreekuur huisarts:

Onze vaste huisartsen hebben meerdere spreekuren gedurende de week. Daarnaast is van maandag t/m woensdag een waarnemend huisarts werkzaam binnen de praktijk. Ook hij doet meerdere spreekuren op deze dagen. Tenslotte zijn er regelmatig één of twee huisartsen in opleiding binnen de praktijk. Zij zijn inmiddels afgestudeerd als arts en specialiseren zich nu als huisarts. Zij doen zelfstandig spreekuur onder supervisie van een huisarts.

Spreekuur physician assistant (PA) en verpleegkundig specialist (VS):

Onze physician assistants en verpleegkundig specialisten zien dagelijks laag complexe zorgvragen die normaal door de huisarts gezien worden. Hierbij kunt u denken aan huidproblematiek, hoesten, oorpijn, klachten van uw bewegingsapparaat, buikpijn enzovoorts.
Een PA of VS kan het volgende voor u doen:
• onderzoek doen en uw klachten in kaart brengen
• een diagnose stellen
• een behandeling bepalen
• medicijnen voorschrijven
• medische ingrepen verrichten en voorlichting geven

De PA/VS is bevoegd om zelfstandig beslissingen over een behandeling te nemen. Echter werken zij altijd in een samenwerkingsverband met de huisarts. 

Spreekuur praktijkassistente: 

De praktijkassistente heeft haar eigen spreekuur. U kunt bij haar terecht voor bloeddrukcontroles, wondverzorging, zwachtelen, oren uitspuiten, uitstrijkjes, vaccinaties, wratten, vragen over SOA's en het verwijderen van hechtingen.