Spreekuren

Wilt u een afspraak maken bel dan met telefoon nummer 088 0081200. De assistente helpt u met een passende afspraak. 


Spreekuur huisarts:

Onze vaste huisartsen hebben meerdere spreekuren gedurende de week. Daarnaast is van maandag t/m woensdag een waarnemend huisarts werkzaam binnen de praktijk. Ook hij doet meerdere spreekuren op deze dagen. Tenslotte zijn er regelmatig één of twee huisartsen in opleiding binnen de praktijk. Zij zijn inmiddels afgestudeerd als arts en specialiseren zich nu als huisarts. Zij doen zelfstandig spreekuur onder supervisie van een huisarts.

Spreekuur physician assistant:

Onze twee physician assistants zien dagelijks laag complexe zorgvragen die normaal door de huisarts gezien worden. Hierbij kunt u denken aan huidproblematiek, hoesten, oorpijn, klachten van uw bewegingsapparaat, buikpijn enzovoorts.
Een physician assistant kan het volgende voor u doen:
• onderzoek doen en uw klachten in kaart brengen
• een diagnose stellen
• een behandeling bepalen
• medicijnen voorschrijven
• medische ingrepen verrichten en voorlichting geven

De physician assistant is bevoegd om zelfstandig beslissingen over een behandeling te nemen. Echter werkt de physician assistent altijd in een samenwerkingsverband met de huisarts. 

Spreekuur praktijkassistente: 

De praktijkassistente heeft haar eigen spreekuur. U kunt bij haar terecht voor bloeddrukcontroles, wondverzorging, zwachtelen, oren uitspuiten, uitstrijkjes, vaccinaties, wratten, vragen over SOA's en het verwijderen van hechtingen.