Vaccinatiebewijs

Vaccinatiebewijs Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie?
Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.
NB wij geven geen stempels in het gele boekje. Dit heeft geen rechtsgeldige waarde. U kunt het vaccinatiebewijskaartje in het gele boekje stoppen of de datum, vaccintype en batchnummer overschrijven in het gele boekje. Hiervoor is geen stempel of handtekening nodig van ons.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd (2 weken na de tweede vaccinatie), kunnen wij u mogelijk helpen. 

Stuurt u dan een e-mail naar hcd@ezorg.nl, geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl. Vermeld ook uw contactgegevens. 
Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan sturen we u dat toe. 
Het heeft geen zin om onze praktijk hierover te bellen. 

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen. 

 

30 juni 2021